Direct bereikbaar

We zijn 24 uur per dag bereikbaar en snel ter plaatse.

Lees Meer

***** Reviews

Snelle service. Geen half werk en duidelijk over de werkzaamheden en de kosten.

Lees Meer

€ 0,00 voorrijkosten in Zoetermeer

Vervanging van sloten is altijd exclusief de prijs van het slot.

Betalen via pin is mogelijk

Snel en veilig betalen via mobile pin.

Snel een eerlijke en betrouwbare slotenmaker voor je deur

Een slotenmaker nodig omdat je sleutel is afgebroken? Of heb je de voordeur dichtgetrokken terwijl je sleutels nog binnen liggen? Het gebeurt altijd op de meest ongelegen momenten. Dan is snelle, betrouwbare en deskundige hulp heel fijn om snel je huis weer in te kunnen.

We werken in regio Zoetermeer en met onze slotenservice zijn we 24/7 bereikbaar. Na een eerste contact met onze slotenmaker weet je direct waar je aan toe bent. We willen zo transparant mogelijk zijn met onze diensten en zorgen ervoor dat onze werkwijze en de prijs bij je bekend is voordat we aan de slag gaan.

Slotenmaker Van Maaren staat voor:

  • Normale en duidelijke prijzen
  • 24 uur bereikbaar
  • Het uitboren van sloten
  • Het uitfrezen van cilinders
  • Inbraakpreventie
  • Onderhoud aan sloten en afsluitingen
  • Plaatsen van sloten met SKG keurmerk
  • Het schadeloos openen van uw deur

Persoonlijk contact
Dus ben je opzoek naar een betrouwbare en vriendelijke slotenmaker. Als je belt krijg je ons persoonlijk aan de lijn. Dus geen callcenters!!

Image

Kantoren en Bedrijfsgebouwen: periodiek onderhoud van hang- en sluitwerk

Scharnieren en sloten van deuren en ramen in bedrijfsgebouwen worden dagelijks zo veel gebruikt dat zo ook eerder slijten. Daarom is het belangrijk dat ze regelmatig onderhouden worden. Door ze met enige regelmaat schoon te maken en na te kijken gaan ze langer mee. Het voorkomt dat hang en sluitwerk stuk gaat. Een periodieke onderhoudsbeurt aan het hang- en sluitwerk en het regelmatig afstellen van draai- en schuifdelen houdt ze soepel, ze blijven goed bewegen en verhoogt het bedieningsgemak.

Periodiek onderhoud van raam- en deurscharnieren, schuifdelen en sloten doen we voor VVE-beheerders, kantoor- en bedrijfsverzamelgebouwen en particulieren.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Geef ons een belletje.

Image

Sleutel afgebroken? Buitengesloten? Slot Vervangen?

Is de sleutel afgebroken? En zoekt u een erkende slotenmaker in Zoetermeer? Moderne sloten zijn prachtige staaltjes van techniek, maar ook gevoelig van de binnenzijde. Ga niet zelf proberen maar bel een specialist! Slotenmaker van Maaren heeft het juiste gereedschap om uw slot snel en vakkundig te repareren of te vervangen.